Press "Enter" to skip to content

Tracking, Wheeling and Pooling – Petua untuk Pencinta Bermain Loteri

admin 0

Walaupun pembayaran yang lebih besar mungkin kelihatan menarik perhatian yang paling banyak, kemungkinan untuk memenanginya adalah lebih kecil berbanding jika anda bermain Lottos Kecil atau Harian. Walau bagaimanapun, jika anda membuat keputusan untuk pergi besar atau pulang ke rumah, berikut ialah beberapa kaedah yang mungkin anda pertimbangkan untuk meningkatkan peluang anda dan membawa pulang wang yang besar mega888 apk!

* Penjejakan ialah kaedah popular yang digunakan oleh peminat lotto sebagai cara untuk meningkatkan kemungkinan mereka menang. Ia melibatkan menjejaki nombor individu yang diambil dalam satu tempoh masa. Nombor yang sering muncul dirujuk sebagai nombor panas – sesetengah orang memilih untuk memainkan nombor panas ini dengan andaian bahawa nombor itu sering muncul pada masa lalu, jadi nombor itu sepatutnya muncul semula. Walau bagaimanapun, terdapat orang lain yang mempunyai mentaliti yang bertentangan dan percaya bahawa nombor panas ini sedang dalam perjalanan keluar. Individu ini menjejaki nombor sejuk, atau nombor yang belum muncul lagi. Kemudian, ada lagi yang bermain gabungan nombor panas dan sejuk. Dan yang lain lagi, yang suka menggunakan tarikh lahir, ulang tahun, nombor bertuah, dll. Terdapat beberapa carta, rajah dan graf ramalan tersedia dalam talian untuk membantu anda dengan usaha penjejakan anda. Walaupun semua ini, penganjur loteri berusaha untuk memastikan nombor yang dilukis adalah rawak sepenuhnya, jadi jika ada corak, kemungkinan besar ia adalah kebetulan.

* Wheeling ialah strategi yang digunakan oleh pakar permainan loteri untuk menggunakan semua nombor yang anda ada untuk mengunci semua nombor kegemaran anda dan meningkatkan peluang anda untuk menang. Sesetengah orang akan mendapati bahawa mereka telah membeli segelintir tiket dan mereka memilih kesemua enam nombor yang menang, tetapi tidak semuanya pada permainan yang sama. Wheeling membantu mengatasi halangan ini dengan membuat senarai induk pilihan terbaik anda dan memainkannya dalam pelbagai kombinasi yang berbeza. Roda boleh menjadi sukar untuk dikuasai dan boleh mahal, jadi adalah bijak untuk bercakap dengan seseorang yang mahir dalam strategi sebelum cuba menggunakannya.

* Akhir sekali, Pooling ialah tempat anda mengumpulkan wang anda bersama-sama orang lain yang bermain loteri untuk meningkatkan bilangan tiket yang boleh anda beli. Kelemahan utama pengumpulan cukup jelas – anda perlu membahagikan kemenangan dengan ahli kumpulan anda yang lain. Oleh itu, adalah penting untuk menyertai hanya dengan orang yang anda percayai dan perlu ada pelan tindakan yang jelas dan bertulis jika anda menang.

Leave a Reply

Your email address will not be published.